+36 20 925 6510 ditroi.maria@callanetics.hu

Fitality sorozat

Fitality 1-2.

(Játékidő: 54 perc)

Egy 15 perces bemelegítés és két 20-20 perces önálló gyakorlatsor segít Önnek, lassú, nyugodt tempóban a hát izmainak erősítésében és a gerinc rugalmassá tételében, valamint a has izmainak erősítésében. 

Az első program: Hasizomgyakorlatok kezdőknek

Azoknak ajánlom, akik különböző problémáik miatt nem végezhetnek erősebb hasizomgyakorlatokat: pl. súlyfelesleggel rendelkeznek, vagy akik nagyon régen tornáztak, operáción estek át, vagy idősebbek, illetve kismamáknak, akik nemrégen szültek.

A második program: Hátizmok erősítése, a gerinc rugalmassá tétele kezdőknek

A hát- és derékfájdalmak csökkentésére, a hátizmok erősítésére, a gerinc rugalmassá tételére, valamint a vállövben és a hátizmokban lerakódott feszültség oldására ajánlom ezt a gyakorlatsort.

Mindkét program javasolt mindenkinek, korra, nemre való tekintet nélkül.

Rendelését leadhatja a RENDELÉS menüpontban.
Egy rendeléssel több terméket is bejelölhet.

Fitality 3-4.

(Játékidő: 61 perc)

A 15 perces bemelegítés után könnyű, lassú, nyugodt tempójú  gyakorlatokkal formálhatja csípőjét és a farizmokat, és egy másik önálló programmal dolgozhat a kecses lábakért. 

Az első program a csípő és a fenék formálására szolgál kezdőknek. Az izmok erősítésével, a mozdulatok számának ismétlésével és sok nyújtással érjük el a kívánt hatást: a derék és csípő kerületének csökkentését, a formásabb farizmokat, és a csípő hajlékonyságát.

A másik program segít Önnek a láb formálásában. Térdízület kímélő gyakorlatokkal erősítjük,  és nyújtjuk a comb, a vádli izmait, karcsúsítjuk a bokát. A comb izmainak erősítésével a kisebb térdfájdalmak megszüntethetők. 

Segédeszköz: szék, és egy kislabda.

Mindkét program javasolt mindenkinek, korra, nemre való tekintet nélkül!

Rendelését leadhatja a RENDELÉS menüpontban.
Egy rendeléssel több terméket is bejelölhet.

Fitality 5-6.

(Játékidő: 53 perc)

A bemelegítés mellett egy 15 perces reggeli torna segíti a nap indítását. A napközi fáradtságot, feszültséget, pedig levezetheti a 25 perces speciális nyújtó gyakorlatsorral.

Az első 30 perces „Nyújtás kezdőknek és profiknak” program az izmok, ízületek, szalagok nyújtásával foglalkozik. A rendszeres nyújtás oldja az izmokban napközben felhalmozódó feszültséget, és az ízületek merevségét, javítja a tartáshibákat.

A második összeállítás: „Reggeli torna kicsiknek és nagyoknak”. Bizonyára tudja, hogy reggel ébredés után, nem ajánlott azonnal kiugrani az ágyból! Kezdje egy kis nyújtózkodással a napot! A reggeli tornát ajánlom azoknak, akik szeretnék egész nap fittebbnek, energikusabbnak érezni magukat.

Mindkét program javasolt mindenkinek, korra, nemre való tekintet nélkül.

Rendelését leadhatja a RENDELÉS menüpontban.
Egy rendeléssel több terméket is bejelölhet.

Fitality 7.

(Játékidő: 32 perc)

Ebben a 30 perces programban olyan gyakorlatokat állítottam össze, melyben eszközök nélkül, saját erőnkkel dolgoztatjuk meg a kar, váll, mell izmait, és természetesen – ha szabályosan végzi a gyakorlatokat – társizomként érezhető a hát- és hasizmok munkája is.

A 10 perces bemelegítés után 20 percen át történik az izomépítés és nyújtás. Módszerét tekintve lassan, lendület nélkül, pici mozdulatokkal dolgozunk. Feszítés, csavarás, kitartás, nyújtás formálja az izmokat. A kitartás, az izolált technika, – melyben egyszerre csak egy izom, izomcsoport dolgozik – és a megfelelő nyújtás, lehetőséget ad szép izmok formálására. Minden korosztály végezheti. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlom. Vállízület fájdalma esetén kérje ki orvosa véleményét!

Rendelését leadhatja a RENDELÉS menüpontban.
Egy rendeléssel több terméket is bejelölhet.

Fitality Plusz.

(Játékidő: 77 perc)

Minden izomcsoportot átmozgató (kar, váll, hát, derék, has, csípő, fenék, comb, vádli) haladó program 75 percben.

Lendület, ugrálás, szökdelés nélküli, statikus, ízület kímélő gyakorlatok. Lassú, nyugodt tempó, kicsi mozgásterjedelem. 

Minden korosztály végezheti saját erőnléti állapotától függően. Ha még sohasem, vagy már nagyon régen tornázott, kezdésként javaslom a Fitality 1-2, 3-4, 5-6. programok gyakorlását. A torna megkezdése előtt, kérje ki orvosa véleményét, valamint először nézze meg figyelmesen a mozdulatokat. Rendszeres gyakorlással erősnek, energikusnak fogja érezni magát, és közben szépen változik alakja

 

Rendelését leadhatja a RENDELÉS menüpontban.
Egy rendeléssel több terméket is bejelölhet.