Alapképzés

(( MinEz a fantasztikus alakformáló, és testtartást javító, mélyizom torna közel 30 éves magyarországi múltja bebizonyította, hogy szükség van erre a mozgásformára.

Ezért bátran javaslom minden edzőnek, testnevelő tanárnak, gyógytornásznak és a tornát szeretőknek a tanfolyam elvégzését és foglalkozások tartását!

A képzés ideje alatt megtanulhatja a gyakorlatok helyes kivitelezését, a javítások módszerét, valamint a gyakorlatok könnyített, illetve módosított változatát, szükség esetén más mozdulatokkal való helyettesítését.

Nem OKJ-s képzés, továbbképzésnek minősülő tanfolyam! „8551 – Sport, szabadidős képzés”-ek közé tudjuk besorolni ugyan úgy, mint a Jógát, Pilatest, és egyéb, nem OKJ-s végzettséget biztosító sporttal kapcsolatos képzéseket. 

A 4 napos képzés kis csoportban zajlik, így több lehetőség van a konkrét gyakorlásra! 

Képzések időpontja:

  • 2024. április 13-14., és május 11-12. (Mindkét hétvégén szombat-vasárnap.)
  • A képzések közti online foglalkozások időpontja megbeszélés alapján történik.

Jelentkezési határidő: 2024. április 1.

Helyszín: Klasszikus Mozgásstúdió Győr, Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

A tanfolyam díja:  Bruttó 135.000 Ft.

A tandíj tartalmazza a képzést, egy részletesen kidolgozott jegyzetet, a vizsga, az oklevél árát, a képzés ideje alatt ingyenes hospitálási lehetőséget Győrben a kontakt foglalkozásaimon, az élő online óráimon, az általam bemutatott Callanetics Alapprogram ingyenes letöltését, 4 online megbeszélést a tananyaggal kapcsolatban, valamint a „Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?” című könyvemet, melyben olvashat a saját, az oktatóim, a vendégeim, és a tornát szeretők tapasztalatairól, valamint tanácsokat a gyakorlatok helyes kivitelezésével kapcsolatban. Ezért a könyv nagy segítséget nyújthat az oktatónak a foglalkozások tartása során. (A könyv melléklete a Fitality Plusz tornaprogram.)

Feltételek:

Az Alapprogram gyakorlati ismerete, valamint rátermettség foglalkozások tartására, a vendégekkel való bánásmódra, a tudás megszerzésére, és átadására.

A sportszakmai végzettség hiánya nem kizáró ok, amennyiben a felsorolt feltételeknek megfelel. 

A „DITROI Combi Callanetics”  szó, és a két logó használatáért az éves „Névhasználati díj” 2024-ben bruttó 30.000 Ft. A névhasználati díj fizetése jelképezi a Ditrói Mária által képzett oktatókhoz való tartozást, a Ditrói Mária által fizetendő jogdíjhoz való hozzájárulást. A díj tartalmazza a 2 logó használatát, valamint a www.fitality.hu , illetve www.callanetics.hu honlapon való megjelenést az oktatók névsorában, 20 % kedvezményt a továbbképzések, az online, és kontakt foglalkozások, valamint tábor esetén az ottani foglalkozások díjából!

Ha Oktató vagy, de már régóta nem tartasz órát, és szeretnéd felfrissíteni tudásodat, a tanítás technikáit, akkor Bruttó 45.000 Ft befizetése után eljöhetsz a tanfolyam első 2 nap gyakorlati képzésére!

    Tovább információért, kattintson az alábbi gombra.