+36 20 925 6510 ditroi.maria@callanetics.hu

Bemutatkozás

1995. júniusa óta foglalkozom e a fantasztikus torna tartásával, oktatóképzéssel, különböző tornaprogramok összeállításával, azok kiadásával, forgalmazásával.

Üdvözlöm Honlapomon!

Köszönöm, hogy figyelmet szentel rám!

Ditrói Mária vagyok! Mindig szívesen tornáztam, a mozgás a lételemem volt! Már gyerekként is éreztem pozitív hatását!  Teljesen kikapcsolt, felfrissített, lelkesített! És ez a szeretet még a mai napig is tart 71 évesen!

Közel 30 éve segítek a hozzám fordulóknak, akiket mindig arra biztatok, hogy azért érdemes rendszeresen mozogni, sportolni, hogy „nagymama” korára még legyen kedve, ereje unokáival foglalkozni, kirándulni, közösségbe járni, keresztrejtvényt fejteni. Természetesen mindenki válasszon olyan sportot, ami neki tetszik, amit szívesen végez.

R

Yoga Training

Suspendisse potenti. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.

R

Meditation

Suspendisse potenti. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.


  1. júniusa óta foglalkozom e a fantasztikus torna tartásával, oktatóképzéssel, különböző tornaprogramok összeállításával, azok kiadásával, forgalmazásával.

Ez idő alatt a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetén Testépítés-Fitness Sportedzői végzettséget szereztem, különböző továbbképzéseken, bemutatókon vettem részt. 

Tovább kerestem a szakmai fejlődés lehetőségét és beiratkoztam 2005. szeptemberében a fél éves Jógaoktatói alaptanfolyamra, majd folytatva jóga tanulmányaimat 2007. februárjában Jóga Oktató képesítést szereztem. Közben elvégeztem a Kismama Jógaoktató tanfolyamot is. Úgy érzem, a folyamatos fejlődésre, inspirációra szükség van ahhoz, hogy színvonalas órákat tarthassak, és mindig tudjak újat mutatni vendégeimnek.

2017-ben részt vettem Bene Máté gerincakadémiáján a „A gerinc fitneszterápiája” című kurzuson, és 2022 őszén a MOZGÁSNEUROLÓGIA tanfolyamán.

2000-2007 között állítottam össze, illetve jelentettem meg a 18 tornaprogramot. Az első filmjeimet a Belgiumban tartandó Callanetics® Oktatóképző tanfolyamon tanultak alapján mutatom be.

A továbbiakat tanulmányaim és tapasztalataim alapján állítottam össze, melynek gyűjtő névként a Fitality® nevet adtam! 

A tapasztalatokat összegezve írtam meg a „Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?” című könyvemet.

„Irodai torna” címen az ülő munkát végzőknek, és a felfrissülést vágyóknak honlapomon ingyenes letöltési lehetőséget nyújtok a szellemi, fizikai „kábultság” megelőzésére, és a fáradtság leküzdésére!