Jóga

Jóga/Kismama Jóga > Jóga

 

 

Yoga

 

 

 

 

YOGA

 

 

 

Joga1A JÓGA  egy több ezer éves filozófiai rendszer, mely segítséget nyújt önmagunk, és a világ megismeréséhez. Egy olyan - tapasztalatokra épült és ma már a tudományt is felhasználó - módszer, melyben a test edzésén túl megteremtjük a lelki egyensúlyunkat, a belső harmóniánkat.

Légzéstechnikákkal, testgyakorlatokkal, relaxációkkal és a jóga további gyakorlat tipusaival formálódik Joga2tudatunk. Megváltozik hozzáállásunk magunkhoz, környezetünkhöz, egymáshoz. Tudatosabbak, nyugodtabbak, türelmesebbek leszünk.


A rendszeres "jógázás" hatására szerveink egészségesebbek lesznek, erőnlétünk, fizikai és mentális állóképességünk nő.

Az ászanák (testgyakorlatok) hatására izmaink megerősödnek, és a hosszantartó nyújtásai és relaxációi révén rugalmasabbak, hajlékonyabbak, feszültségmentesek leszünk. Oldja az ízületek merevségét, fájdalmát! Idegrendszerünk, hormonháztartásunk kiegyensúlyozott lesz!

Az egészséges szervezetnek egészséges az idegrendszere, az Joga5érhálózata, a keringési rendszere, a hormonháztartása, a belső szervei, és jól működik az anyagcseréje. Mind ezek hatására megőrizzük egészségünket, fiatalos mentalitásunkat, gondolkodásunkat, alakunkat, jó közérzetünket, összességében belső harmóniánkat.


 

 

 

A Kismama Jóga célja, hogy megkönnyítse a várandósság idejét, megőrizze az édesanya és a baba egészségét, energiával töltse fel az Joga4édesanyát és a babát, felkészítse az édesanyát a tudatos szülésre, valamint, hogy megkapjon minden információt, ami jogilag, erkölcsileg "jár" a kismamának és a babának.

 

Megfigyelték, hogy azok a babák, akiknek a mamájuk a kismama jógával, vagy valamelyik ehhez hasonló alternatív szülésfelkészítő módszerrel készültek a szülésre, sokkal nyugodtabbak, 10-20 %-kal intJoga3elligensebbek, figyelmesebbek és a későbbiekben is gyorsabban tanulnak, szocializálódnak.

A Kismama Jóga a 12. hetet betöltött kismamáknak ajánlott. A 34. héttel a szülőpozíciós jógafoglalkozásokon az édesapák is megismerkedhetnek olyan módszerekkel, amelyekkel segíthetnek párjuknak a vajúdás során.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu sixpayment