Alapképzés

DITROI Combi Callanetics® oktatóképzés 

Ez a fantasztikus alakformáló, és testtartást javító, mélyizom torna közel 30 éves magyarországi múltja bebizonyította, hogy szükség van erre a mozgásformára.

Ezért bátran javaslom minden edzőnek, testnevelő tanárnak, gyógytornásznak és a tornát szeretőknek a tanfolyam elvégzését és foglalkozások tartását!

A képzés ideje alatt megtanulhatja a gyakorlatok helyes kivitelezését, a javítások módszerét, valamint a gyakorlatok könnyített, illetve módosított változatát, szükség esetén más mozdulatokkal való helyettesítését.

Nem OKJ-s képzés, továbbképzésnek minősülő tanfolyam! „8551 – Sport, szabadidős képzés”-ek közé tudjuk besorolni ugyan úgy, mint a Jógát, Pilatest, és egyéb, nem OKJ-s végzettséget biztosító sporttal kapcsolatos képzéseket. 

A képzés kis csoportban történik, így több lehetőség van a konkrét gyakorlásra! 

  • Az őszi-téli 4 napos tanfolyam időpontja:

Jelentkezési határidő: 2022. 

Helyszín: Klasszikus Mozgásstúdió Győr, Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

A tanfolyam díja:  Bruttó 125.000 Ft.

A tandíj tartalmazza a képzést, egy részletesen kidolgozott jegyzetet, a vizsga, az oklevél árát, a képzés ideje alatt ingyenes hospitálási lehetőséget a foglalkozásaimon, az általam bemutatott Callanetics Alapprogram ingyenes letöltését, 4 online megbeszélést a tananyaggal kapcsolatban, valamint 2 db könyvemet, mely nagy segítséget nyújt az oktatónak a foglalkozások tartása során. (A könyv melléklete a Fitality Plusz tornaprogram.)

Feltételek:

Az Alapprogram gyakorlati ismerete, valamint rátermettség foglalkozások tartására, a vendégekkel való bánásmódra, a tudás megszerzésére, és átadására, és nem utolsó sorban, jó, ha van sportszakmai végzettséged!

A „DITROI Combi Callanetics”  szó, és a két logó használatáért a „Névhasználati díj” 2022. II. félévére: Bruttó 15.000 Ft.

Ha Oktató vagy, de már régóta nem tartasz órát, és szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, a tanítás technikáit, akkor Bruttó 45.000 Ft befizetése után eljöhetsz a tanfolyam első 2 nap gyakorlati képzésére!

További információt, és jelentkezési lapot itt kérhetsz: ditroi.maria (kukac) callanetics.hu, vagy info (kukac) callanetics.hu

Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu