Alapképzés

A Combi Callanetics Kft. Felnőttképzést Folytató Intézmény, melynek nyilvántartási száma: 00018-2011. 

DITROI Combi Callanetics® oktatóképzés 

Ez a fantasztikus alakformáló, és testtartást javító torna több, mint 25 éves magyarországi múltja bebizonyította, hogy szükség van erre a mozgásformára.

Ezért bátran javaslom minden edzőnek, testnevelő tanárnak, gyógytornásznak és a tornát szeretőknek a tanfolyam elvégzését és foglalkozások tartását!

Itt megtanulhatod a gyakorlatok helyes kivitelezését, a javítások módszerét, valamint a gyakorlatok könnyített, illetve módosított változatát, szükség esetén más mozdulatokkal való helyettesítését.

Nem OKJ-s, továbbképzésnek minősülő tanfolyam!

A képzés kis csoportban történik, így több lehetőség van a konkrét gyakorlásra! 

A 4 napos képzés időpontja: a Pandémiára tekintettel jelenleg szünetel a képzés

Helyszín: Klasszikus Mozgásstúdió Győr, Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

A tanfolyam díja:  89.000 Ft + 27 % ÁFA. 

A tanfolyam díja előre fizetendő, a tananyagot a képzés előtt postázom!

Jelentkezési határidő: 

A tandíj tartalmazza a képzést, egy részletesen kidolgozott jegyzetet, az általam bemutatott Alapprogram dvd-t, 30 db dvd korongot a tornaprogramjaimból, a vizsga, az oklevél árát, ingyenes hospitálási lehetőséget a foglalkozásaimon, és nem utolsó sorban a "Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?" című könyvemet, melyben olvashat a saját, az oktatóim, a vendégeim, és a tornát szeretők tapasztalatairól, valamint tanácsokat a gyakorlatok helyes kivitelezésével kapcsolatban.

Feltételek:

Az Alapprogram gyakorlati ismerete, valamint rátermettség foglalkozások tartására, a vendégekkel való bánásmódra, a tudás megszerzésére, és átadására, és nem utolsó sorban, jó, ha van sportszakmai végzettséged!

A tanfolyami díj átutalása a tanfolyam megkezdéséig a Combi Callanetics Kft. számlájára, mely az alábbi: MKB Bank Zrt. SWIFT: MKKB HU HB  IBAM SZÁM: HU67 Számlaszám: 10300002-33219509-00003285

A kitöltött jelentkezési lap, és az előleg (35.000 Ft + 27 % ÁFA) előzetes beérkezése a Combi Callanetics Kft-hez.

A regisztrációs díj  2020-ban 15.000 Ft + 27 % Áfa.  A díj tartalmazza a www.callanetics.hu honlapon való megjelenést az oktatók névsorában, és egyéb tájékoztatókat.

Ha már Oktató vagy, de már régóta nem tartasz órát, és szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, a tanítás technikáit, akkor 35.000 Ft + 27% ÁFA befizetése után eljöhetsz a tanfolyam első 2 nap gyakorlati képzésére!

További információt, és jelentkezési lapot itt kérhetsz: ditroi.maria (kukac) callanetics.hu, vagy info (kukac) callanetics.hu

Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu