Alapképzés

A Combi Callanetics Kft. Felnőttképzést Folytató Intézmény, melynek nyilvántartási száma: 00018-2011. 

DITROI Combi Callanetics® oktatóképzés 

Ez a fantasztikus alakformáló, és testtartást javító, mélyizom torna közel 30 éves magyarországi múltja bebizonyította, hogy szükség van erre a mozgásformára.

Ezért bátran javaslom minden edzőnek, testnevelő tanárnak, gyógytornásznak és a tornát szeretőknek a tanfolyam elvégzését és foglalkozások tartását!

Itt megtanulhatod a gyakorlatok helyes kivitelezését, a javítások módszerét, valamint a gyakorlatok könnyített, illetve módosított változatát, szükség esetén más mozdulatokkal való helyettesítését.

Nem OKJ-s képzés, továbbképzésnek minősülő tanfolyam!

A képzés kis csoportban történik, így több lehetőség van a konkrét gyakorlásra! 

A nyári tanfolyam időpontja: 2022. július 2-3., és július 30-31.

        Jelentkezési határidő: 2022. május 31. 

Helyszín: Klasszikus Mozgásstúdió Győr, Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

A tanfolyam díja:  85.000 Ft + 27 % ÁFA. 

Előleg: 30.000 Ft + 27 % ÁFA, melyet, a terem bérlése miatt május 31-ig kérem befizetni a cég bankszámlájára: MKB Bank Nyrt. 10300002-33219509-00003285

A fennmaradó díjat június 15-ig kérem átutalni. 

A tandíj tartalmazza a képzést, egy részletesen kidolgozott jegyzetet, a tornaprogramjaimból 20 db dvd korongot, az általam bemutatott Callanetics Alapprogrammal együtt, a vizsga, az oklevél árát, ingyenes hospitálási lehetőséget a foglalkozásaimon, és nem utolsó sorban 2 db könyvemet, melyben megtudhatja, hogyan őriztem meg alakomat a közel 30 év alatt. Egyben olvashat a saját, az oktatóim, a vendégeim, és a tornát szeretők tapasztalatairól, valamint tanácsokat adok a gyakorlatok helyes kivitelezésével kapcsolatban. Felhasználva az online tapasztalataimat - újdonságként - a 4 hét alatt, hetente 1 óra online közös foglalkozást tartok a képzésben résztvevőknek. A 4. heti foglalkozáson az írásbeli vizsgára való felkészülés lesz!

Feltételek:

Az Alapprogram gyakorlati ismerete, valamint rátermettség foglalkozások tartására, a vendégekkel való bánásmódra, a tudás megszerzésére, és átadására, és nem utolsó sorban, jó, ha van sportszakmai végzettséged!

A „DITROI Combi Callanetics”  szó, és a két logó használatáért a „Névhasználati díj” 2022. évben 10.000 Ft + Áfa.

Ha Oktató vagy, de már régóta nem tartasz órát, és szeretnéd felfrissíteni a tudásodat, a tanítás technikáit, akkor 35.000 Ft + 27% ÁFA befizetése után eljöhetsz a tanfolyam első 2 nap gyakorlati képzésére!

További információt, és jelentkezési lapot itt kérhetsz: ditroi.maria (kukac) callanetics.hu, vagy info (kukac) callanetics.hu

Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu