Szakmai Tanácsok

Mennyi idő alatt és milyen eredményeket lehet elérni a Callanetics tornával?

2014.03.18 19:15

Összességében egy-két hónapon belül, kb. 10 óra gyakorlás után mindenkinél történik változás, akár a közérzet javulásában, akár a kerület csökkenésében. Fontos az akarat, a kitartás, a pontos mozdulatok és a megfelelő instrukciók egy jó vezetővel.

Szeretném elmesélni egy fiatal lány esetét. Stúdiómba érkezésekor elmondta, már 3 hónapja gyakorol és nem sok változást tapasztalt, bár lenne mit leadnia. Megfigyeltem mozgását, és meglepődtem, milyen lassan végzi a gyakorlatokat és közben is sokat, és sokszor pihen. Az óra végén megbeszéltük, ez a módszer nem hoz látványos eredményt.

 

Ugyanis, ha túl lassú tempóban dolgozik, akkor nagyon lassan történik változás, mert a helyi zsírfelszívódás nem tud létrejönni.

Ezért a 100 ismétlést – pihenés nélkül - előbb-utóbb el kell érnie egy perc alatt. 3 havi gyakorlás után ez már nem okozhat gondot!

 

Ha valaki ezen elgondolkodik, rájön, hiszen ez kb. a zsírégető ritmus. Tehát elfogadható – a hitetlenkedők által kétkedően elfogadott tény -, hogy a Callanetics torna hatására megtörténik a zsírfelszívódás és a szervezetből való távozása. 

 

A saját és mások tapasztalatai alapján a 100 ismétlésszámot – gyakorlatoktól, erőnléti állapottól, és a helyes kivitelezéstől függően – másfél, két, két és fél, három hónap alatt el lehet érni. Kivétel nélkül mindenkinél történik változás, ha a kellő instrukciókat betartja.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu sixpayment