Szakmai Tanácsok

Átalakulás

2010.12.02 22:42
Zsókát már említettem a könyvemben is. Az áprilisi tábor után sokat gyakorolt és híres-nevezetes futó edzője megkérdezte, milyen módszerrel erősítette így meg a hasizmait?
Most, hogy részt vett a képzés első két napján, és annak megfelelően folytatta otthoni gyakorlását, újból egyik ámulatból a másikba esett Zsóka is és edzője is. Zsóka bevallása szerint eddig mindig a középmezőnyben futott, és láss csodát, most az élre tört. Sokkal gyorsabban tudta "kapkodni" lábait, szinte "száguldozott"! Egy kicsit féltem, hogy instrukcióim alapján a futóedző nem nézi jó szemmel a változást, de bevált, amire gondoltam. Javasoltam, egy kicsit nyújtsa hosszabb ideig a comb izmait, ha szeretné egy kicsit a kerületét csökkenteni. Jógából vett tapasztalataimból tudom, az erősítés és nyújtás megfelelő aránya rugalmas izmokat eredményez. Zsóka megfogadta tanácsomat, melynek hatására vékonyabb lett a combja, a csípőgyakorlatoktól a csípője, összességében szép karcsú lett. A kicsit több nyújtástól izmai rugalmasabbak lettek. Karcsúsága, rugalmasabb izmai segítették hozzá ehhez a jó eredményhez!

 

Mindig örülök ezeknek a szép tapasztalatoknak és mindig kapok megerősítést ahhoz, hogy másokkal is megismertessem a Callanetics® lényegét.

 

Ditrói Mária
a Callanetics® tanfolyam vezetője

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu sixpayment