Tanfolyamok / foglalkozások

Kedves Vendégem, Kedves Érdeklődő!

Több lehetőséged is van az órák csatlakozásához!

A Meszlényi Mozgásstúdió és Táncteremben (Győr, Zrínyi út. 4/C. Fsz. 1. 35-ös kapucsengő) kedden, és csütörtökön 18.30-19.30-ig vannak órák. A 8 alkalmas bérlet 13.000, 4 alkalmas bérlet díja 9.000 Ft. Diákoknak, nyugdíjasoknak kedvezmény!

Szép-korúak tornája hétfőn és szerdán 17-18 h-ig. Helyszín: Tánc- és Képzőművészeti Szakiskola Győr, Szabolcska M u. 5. Erre a foglalkozásra a nyugdíjasok jelentkezését várjuk. A torna ingyenes!

Az élő online órát hétfőnként 19-20 h-ig tartom a ZOOM program segítségével. A csatlakozáshoz szóló linket e-mailben küldöm el. Az első óra grátisz, a továbbiakra bérletet tudsz váltani. Egy hónapra a 4 alkalmas bérlet díja 4.000 Ft.

Az online foglalkozás előtt 10-15 perccel lehetőséged van kérdezni a gyakorlatokkal kapcsolatban! Külön érdekesség, hogy a csoport tagjai kölönböző városokból tevődnek össze, és örömmel csodálkoznak rá, régi, más városban élő ismerőseikre!

Amennyiben szeretnél bérletet váltani akár az online órákra, akár a Meszlényi Táncterembe, kérlek, utald át a díjat az egyéni vállalkozásom számlájára. A számla kiállításához kérlek, tüntesd fel a nevedet, a lakcímedet, és az e-mail címedet. A Számlázz.hu programon keresztül küldöm a számlát. Ditrói Mária E.V.  MKB Bank Nyrt. Bankszámlaszám: 10103379-51960000-01005003

Amennyiben érdekel bármelyik lehetőség, kérlek, jelezd felém a ditroi.maria (kukac) callanetics.hu e-mail címen. 

Ha nincs időd, vagy lehetőséged eljönni a közös tornára, akkor DVD tornaprogramjaimra otthon is tudsz gyakorolni saját időbeosztásodnak megfelelően! https://fitality.hu/sct/147080/DVD-vasarlas , vagy https://fitality.hu/sct/939483/VIDEO-letoltes

Mi is az a DCC torna? DCC = DITROI Combi Callanetics® Alakformáló, testtartást javító, feszültség oldó, mélyizom torna minden korosztálynak.

Az Alapprogram konkrétan egy gyakorlatsor, melyet időnként változtatni, bővíteni szükséges, mert egy idő után nincs fejlődés, változás, valamint mentálisan is szükségünk van más gyakorlatokra, más módszerekre.

Ezért a DCCallanetics foglalkozásaimat bővítem, változtatom, felhasználva a lassan 30 éves tapasztalatomat, a sportedzői, jóga oktatói tanulmányaimat, egyéb szakmai anyagokat.

Ezen a néven oktató képzéseket is tartok, melyről bővebben a "Képzések" fül alatt olvashatsz! https://fitality.hu/spg/805864/Alapkepzes

Hamarosan jelentkezem egy-két speciális online órával, melyhez előzetes bejelentkezést kérek. Ezek a következők lesznek:

Gyakorlatok a derék-, és has kerületének csökkentésére, Jóga gyakorlatok az emésztés javítására, Öt Tibeti gyakorlatsor, Gerincjóga, Szemtorna.

Bármilyen kérdésed van, érdeklődni itt tudsz: Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

e-mail: ditroi.maria (kukac) callanetics.hu vagy info (kukac) callanetics.hu

 

 

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu