Tanfolyamok / foglalkozások

Kedves Vendégem, Kedves Érdeklődő!

Örülök, hogy rám találtál! Köszönöm, hogy megtiszteled honlapomat! Ígérem, nem bánod meg, ha eljössz hozzánk tornázni!

Bizonyára felmerült Benned is a kérdés, hogy milyen mozgást, sportot válasszál magadnak? Itt nem versenyre készítünk fel! Azért tornázunk, hogy jó legyen a közérzetünk. Természetesen a mozgásnak egyéb, pozitív következményei is vannak. Pl. jó lesz a testtartásod, nőisre formálja alakodat, növeled állóképességedet, megtanulod a magadra figyelést, karban tarthatod hormonháztartásodat, megelőzzük a csontritkulást, az ízületi fájdalmakat, és elengedheted magadból az egész nap felgyülemlett feszültségeket. Ráadásul itt barátokra találhatsz!

Jól hangzik! Ugye? De ezeket csak akkor tapasztalhatod meg, ha megfogadod magadnak, hogy most már tényleg elkezdesz tornázni, mozogni, azt, ami számodra a legmegfelelőbb!

Gyere, próbáld ki nálunk! 

Az alábbiak közül tudsz választani:

 • A Meszlényi Mozgásstúdió és Táncteremben (Győr, Zrínyi út. 4/C. Fsz. 1. 35-ös kapucsengő) kedden, és csütörtökön 18.30-19.30-ig vannak órák. A 8 alkalmas bérlet szeptembertől 16.000,- Ft, a 4 alkalmas bérlet ára 10.000 Ft. Diákoknak, nyugdíjasoknak kedvezmény!
 • Szép-korúak tornája hétfőn és szerdán 17-18 h-ig. Helyszín: Tánc- és Képzőművészeti Szakiskola Győr, Szabolcska M u. 5. Erre a foglalkozásra a nyugdíjasok jelentkezését várjuk. A torna ingyenes! 

  Az energia csökkentésről szóló rendelet miatt jelenleg a senior torna december 31-ig szünetel. Ezt a típusú tornát 16 fokos tornateremben nem lehet végezni. Nagyon sajnálom!

 • Az élő online órát hétfőn és szerdán 19-20 h-ig tartom a ZOOM program segítségével. A csatlakozáshoz szóló linket e-mailben küldöm el. Az első óra grátisz, a továbbiakra bérletet tudsz váltani. Egy hónapra a 4 alkalmas bérlet díja 6.000 Ft, a havi 8 alkalmas bérlet 10.000 Ft. Az online foglalkozás előtt 10-15 perccel lehetőséged van kérdezni a gyakorlatokkal kapcsolatban! Külön érdekesség, hogy a csoport tagjai különböző városokból tevődnek össze, és örömmel csodálkoznak rá, régi, más városban élő ismerőseikre! Vagy éppen ők hívják fel figyelmüket erre a lehetőségre!

Amennyiben szeretnél bérletet váltani akár az online órákra, akár a Meszlényi Táncterembe, kérlek, utald át a díjat az egyéni vállalkozásom számlájára. A számla kiállításához kérlek, tüntesd fel a nevedet, a lakcímedet, és az e-mail címedet. A Számlázz.hu programon keresztül küldöm a számlát. Ditrói Mária E.V.  MKB Bank Nyrt. Bankszámlaszám: 10103379-51960000-01005003

Érdeklődés, igény esetén speciális élő-online órákat is tartok, akár élő-online magánóraként is, melyekhez előzetes bejelentkezés szükséges. Ezek a következők:

 • Gyakorlatok a derék-, és has kerületének csökkentésére.
 • Gyakorlatok az emésztés javítására.
 • Gyakorlatok a gerinc rugalmassá tételére.
 • Gyakorlatok a láb formálására.
 • Gyakorlatok a csípő kerületének csökkentésére, izmainak megerősítésére.
 • Szemjóga-szemtorna.

Amennyiben érdekel bármelyik lehetőség, kérlek, jelezd felém a dmcallanetics (kukac) gmail.com  e-mail címen. 

Ha nincs időd, vagy lehetőséged eljönni a közös tornára, akkor DVD tornaprogramjaimra otthon is tudsz gyakorolni saját időbeosztásodnak megfelelően! https://fitality.hu/sct/147080/DVD-vasarlas .

Mi is az a DCC torna? DCC = DITROI Combi Callanetics® Alakformáló, testtartást javító, feszültség oldó, mélyizom torna minden korosztálynak.

Az Alapprogram konkrétan egy gyakorlatsor, melyet időnként változtatni, bővíteni szükséges, mert egy idő után nincs fejlődés, változás, valamint mentálisan is szükségünk van más gyakorlatokra, más módszerekre.

Ezért a DCCallanetics foglalkozásaimat bővítem, változtatom, felhasználva a lassan 30 éves tapasztalatomat, a sportedzői, jóga oktatói tanulmányaimat, egyéb szakmai anyagokat.

Ezen a néven oktató képzéseket is tartok, melyről bővebben a "Képzések" fül alatt olvashatsz! https://fitality.hu/spg/805864/Alapkepzes

Az oktatóim továbbképzéseken is részt vehetnek: https://fitality.hu/spg/728297/Tovabbkepzes

Oktatóink névsorát itt találod: https://fitality.hu/spg/150303/Oktatok-nevsora

Bármilyen kérdésed van, érdeklődni itt tudsz: Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

e-mail: dmcallanetics (kukac) gmail.com

 

 

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu sixpayment