Tanfolyamok / foglalkozások

Kedves Vendégem, Kedves Érdeklődő!

Hosszú szünet után újból tartok "élő" foglalkozásokat Győrben, a Zrínyi úti Táncteremben a régi időpontban: kedden, és csütörtökön 18.30-19.30 h-ig.

Az online órák napja, és időpontja megváltozott. A jövőben hétfőn tartom 18.30-19.30-ig a ZOOM program segítségével! Az első foglalkozás időpontját hamarosan felteszem.

A foglalkozás előtt-, és után van lehetőséged kérdezni! Nagyon kellemes légkörben zajlanak ezek a beszélgetések. Külön érdekesség, hogy a csoport tagjai kölönböző városokból tevődnek össze, és örömmel csodálkoznak rá, régi, más városban élő ismerőseikre!

Amennyiben érdekel ez az online lehetőség, kérlek, jelezd felém a ditroi.maria@callanetics.hu e-mail címen, vagy kérd felvételedet a Ditrói Combi Callanetics online csoportba. Kérem, ide csak azok jelentkezzenek, akik ténylegesen szeretnének velem együtt tornázni! 

Ha nincs időd, vagy lehetőséged eljönni a közös tornára, akkor DVD tornaprogramjaimra otthon is tudsz gyakorolni saját időbeosztásodnak megfelelően! https://fitality.hu/sct/147080/DVD-vasarlas , vagy https://fitality.hu/sct/939483/VIDEO-letoltes

Mi is az a DCC Callanetics? DCC = DITROI Combi Callanetics® Alakformáló, testtartást javító, feszültség oldó, mélyizom torna minden korosztálynak.

Az Alapprogram konkrétan egy gyakorlatsor, melyet időnként változtatni, bővíteni szükséges, mert egy idő után nincs fejlődés, változás, valamint mentálisan is szükségük van más gyakorlatokra, más módszerekre.

Ezért Callanetics foglalkozásaimat bővítem, változtatom, felhasználva a több mint, 25 éves tapasztalatomat, a sportedzői, jóga oktatói tanulmányaimat, egyéb szakmai anyagokat.

Ezen a néven oktató képzéseket is tartok, melyről bővebben a "Képzések" fül alatt olvashatsz! https://fitality.hu/spg/805864/Alapkepzes

Az alábbi 2-3 órás tanfolyamokat szombaton délelőttönként tartom, és előzetes jelentkezés alapján indítom! Klasszikus Mozgásstúdió,Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

Has-Party, Szemtorna, Arcfiatalító torna, Gerincjóga, Öt Tibeti gyakorlatsor, Napüdvözlet, Jóga gyakorlatok az emésztés javítására. (Jelenleg ez a lehetőség szünetel!)

Fenti témákban érdeklődni itt tudsz: Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

e-mail: ditroi.maria (kukac) callanetics.hu vagy info (kukac) callanetics.hu

 

 

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu