Tanfolyamok / foglalkozások

Kedves Vendégem, Kedves Érdeklődő!

Ma még lesz torna, de holnapután (okt. 22-én) csütörtökön elmarad.

A jövő heti iskolai szünet miatt a hétfői óra elmarad, kedden és csütörtökön gyertek a szokásos időpontban (18.30-19.30-ig). Helyszín alább olvasható!

Idén szeptembertől minden foglalkozásomat a Klasszikus Mozgásstúdióban tartom, melynek címe: Győr, Zrínyi u. 4/C. Fszt./1. 35-ös kapucsengő.

Időpont: hétfőn, kedden, és csütörtökön 18.30-19.30-ig.

Szeptembertől online órákon is részt vehetsz! Amennyiben érdekel, kérlek, jelezd felém a ditroi.maria@callanetics.hu e-mail címen.

Ha nincs időd, vagy lehetőséged eljönni a közös tornára, akkor DVD tornaprogramjaimra otthon is tudsz gyakorolni saját időbeosztásodnak megfelelően! https://fitality.hu/sct/147080/DVD-vasarlas , vagy https://fitality.hu/sct/939483/VIDEO-letoltes

Mi is az a DCC Callanetics? DCC = DITROI Combi Callanetics® Alakformáló, testtartást javító, feszültség oldó, mélyizom torna minden korosztálynak.

Az Alapprogram 1 gyakorlatsor, melyet időnként változtatni, bővíteni szükséges, mert egy idő után nincs fejlődés, változás, valamint mentálisan is szükségük van más gyakorlatokra, más módszerekre.

Ezért Callanetics foglalkozásaimat bővítem, változtatom, felhasználva a több mint, 25 éves tapasztalatomat, a sportedzői, jóga oktatói tanulmányaimat, egyéb szakmai anyagokat.

Ezen a néven oktató képzéseket is tartok, melyről bővebben a "Képzések" fül alatt olvashatsz! https://fitality.hu/spg/805864/Alapkepzes

Az alábbi 2-3 órás tanfolyamokat szombaton délelőttönként tartom, és előzetes jelentkezés alapján indítom! Klasszikus Mozgásstúdió,Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

Has-Party, Szemtorna, Arcfiatalító torna, Gerincjóga, Öt Tibeti gyakorlatsor, Napüdvözlet, Jóga gyakorlatok az emésztés javítására

Fenti témákban érdeklődni itt tudsz: Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

e-mail: ditroi.maria (kukac) callanetics.hu vagy info (kukac) callanetics.hu

 

 

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu