Tanfolyamok / foglalkozások

Kedves Vendégem, Kedves Érdeklődő!

Mint ismeretes, a KOVID 19 járvány miatt egy időre csak otthon tudtunk, tudtatok tornázni.

Már újra van lehetőség az együtt gyakorlásra! Az iskola zárva van, így a nyári „termet” vesszük igénybe.

Tehát július, augusztus hónapban a Klasszikus Mozgásstúdióban tartom foglalkozásaimat, melynek címe: Győr, Zrínyi u. 4/C. Fszt./1. 35-ös kapucsengő.

Időpont: hétfőn, és csütörtökön 18.30-19.30-ig.

Július 30-án, és Augusztus 20-án az óra elmarad!

Amikor újból fogad bennünket az iskola, akkor a szeptemberi változást időben feltüntetem!

Tervezett helyszín: Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium Balett termében: Győr, Szabolcska M. u. 5.

Tervezett időpont: hétfőn és csütörtökön 18.30-19.30-ig.

Ha nincs időd, vagy lehetőséged eljönni a közös tornára, akkor DVD tornaprogramjaimra otthon is tudsz gyakorolni! https://fitality.hu/sct/147080/DVD-vasarlas , vagy https://fitality.hu/sct/939483/VIDEO-letoltes

Mi is az a DCC Callanetics? DCC = DITROI Combi Callanetics®

Az Alapprogram 1 gyakorlatsor, melyet időnként változtatni, bővíteni szükséges, mert egy idő után nincs fejlődés, változás, valamint mentálisan is szükségük van más gyakorlatokra, más módszerekre.

Ezért Callanetics foglalkozásaimat bővítem, változtatom, felhasználva a több mint, 25 éves tapasztalatomat, a sportedzői, jóga oktatói tanulmányaimat, egyéb szakmai anyagokat.

Ezen a néven oktató képzéseket is tartok, melyről bővebben a "Képzések" fül alatt olvashat! https://fitality.hu/spg/805864/Alapkepzes

Az alábbi 2-3 órás tanfolyamokat szombaton délelőttönként tartom, és előzetes jelentkezés alapján indítom! Helyszín: Klasszikus Mozgásstúdió,Zrínyi u. 4/C. Fszt. 1.

Has-Party, Szemtorna, Arcfiatalító torna, Gerincjóga, Öt Tibeti gyakorlatsor, Napüdvözlet, Jóga gyakorlatok az emésztés javítására

Fenti témákban érdeklődni itt tudsz: Ditrói Mária  Mobil: +36209256510

e-mail: ditroi.maria (kukac) callanetics.hu vagy info (kukac) callanetics.hu

 

 

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu