Fogyókúrás program

Tanfolyamok/Előadások > Fogyókúrás program

 

 

Fogyás szelíd módszerrel!

Test és lélekkarbantartó program!

 Ying_Yang

Magyarországon egyedülálló módszerrel szerezheti vissza ideális alakját és lelki boldogságát. Szeretne lefogyni, de nem tudja miért nem sikerül? Szeretné megőrizni az elért eredményt? Vegyen részt 3 hónapos programunkon! Szeretettel várjuk, hogy segíthessünk!

 

Sokszor hallottuk már, de talán nem tudatosult eléggé! Életmódváltásra van szükség ahhoz, hogy fenti célokat elérjük. Tehát, ha az eddigi módszerek nem váltak be, akkor vegyük észre, hogy nem csupán le kell fogynunk valamilyen módszerrel, azt meg is kell őriznünk. Viszont másképp kell élni a minden napjainkat, mint ami ehhez az eredményhez juttatott el minket.

 

Általunk javasolt módszerek:

 • mozgás: Ditrói Mária Testépítés-Fitness Sportedző, Callanetics® Vezető Tréner, Jóga és Kismama Jóga Oktató
 • pszichológia: Prof. Dr. Kovács József pszichológus
 • életmódbeli tanácsadás: Ditrói Mária

 

Mozgás

Mozgás1A mozgás fontosságát úgy gondolom, nem kell hosszan ecsetelni, hiszen a bevitt, és fel nem használt kalóriákat le kell dolgozni, el kell tüntetni. Ehhez azért javasoljuk a Callanetics® tornát és a Jógát - mint szelíd mozgást - mert többletsúly esetén az amúgy is terhelt szervezet (izületek, keringés) nehezen viseli az erőteljes, ugrálós technikát. Ráadásul a szervezet hamar kifárad, és ha nem tudja végezni a gyakorlatokat, ha nincs sikerélmény, ha nincs változás, hamar feladja a reményt, befejezi a mozgást, és visszaesik a régi életmódba. Ez vezet a „jojo” effektushoz, majd az elkedvetlenedéshez, hosszú távon a betegségekhez.

 

Callanetics1Callanetics®: egy erőteljesen alakformáló mélyizom torna, ahol szökdelés, ugrálás nélkül, saját tempóban végzi a gyakorlatokat. A helyi zsírfeloldás az ismétlések számától, a lendület nélküli izommunkától és az egy cm-es mozgásterjedelemtől függ. A kívánt ismétlés szám 100, melyet erőnléttől függően, fokozatosan kell elérni. Gyors változást lehet vele elérni a kényes pontokon.

 

Jóga1Jóga: a Hatha Jóga módszerével megtanítjuk a helyes légzésre, az összpontosításra, azokra a gyakorlatokra, melyek elsősorban az emésztését hozzák rendbe. Ha ez a terület egészségesen működik, már egy nagy lépést tett előre optimális testsúlya elérése érdekében. A jóga gyakorlása során egészségesebb lesz szervezete, rugalmasabb a gerince, és megérzi, átéli a belső békét, harmóniát. Bizonyára tapasztalta már magán, ha keveset eszik - pl. fogyókúrázás közben - feszültté, idegessé válik. A jóga kitűnő módszer a feszültség oldására, a testtudat fejlesztésére.

 

Pszichológia1Pszichológia:

Annak, ha valaki nem tud lefogyni, nagyon gyakran pszichológiai okai vannak. Ezek az okok, lehet, hogy gyermekkorában, vagy fiatal korában keletkeztek. Ezért nagyon fontos megtalálni őket, mert e nélkül fogyása nem lesz tartós. Ahhoz, hogy az okokat megtaláljuk, sorselemzést végzünk asztrológiai és kronobiológiai módszerekkel. Utána a páciens részt vesz egy ralaxációs kezelésen, ahol a pszichológus segíti ezeket az okokat megszüntetni. Így már nem áll semmi akadály a tartós fogyás útjában, illetve az elért eredmények megőrzésében. Az ezzel kapcsolatos kezeléseket Dr. Kovács József pszichológus végzi.

 

Jóga2Mérések és azok értékelése: a program elején és végén

 • BMI: testtömeg index, zsír%, víz háztartás mérése
 • testsúly, magasság, egyéb körméretek (kar, mell, derék, csípő, comb, boka), pulzus mérése
 • haskerület/derékbőség arány, zsírégető ritmus kiszámítása
 • az ideális súly és a napi kalória beviteli igény kiszámítása

 

A programot jelentkezés alapján szervezzük. 

Jóga3A 3 havi program díja:

Összesen:           
 

A díj az alábbiakat tartalmazza:

 • heti 2x mozgás
 • négy csoportos relaxáció
 • egy sorselemzés
 • mérések, javasolt életmódról egy előadás

 

Előleg: 10.000,- Ft, mely az első befizetésből levonandó. Jelentkezni és az előleget befizetni február 10-ig lehet. Ez történhet személyesen a Kirko Prevenciós és Gyógyintézetben (9027 Győr, Munkás u. 8.  Gyárváros -Térkép megtekintése-), vagy átutalható a Kirko Egyház számlájára: CIB 10702129-47530801-51100005.

A második és harmadik részlet havonta előre fizetendő.

Callanetics2Amennyiben valaki nem tud eljönni valamelyik foglalkozásra/alkalomra, annak díját nincs módunkban visszatéríteni. Viszont lehetőséget biztosítunk egyéni konzultáció esetén más időpont kérésére, Callanetics® esetén másik csoport foglalkozásán való részvételre.

     

A foglalkozások, előadások, csoportos relaxációk időpontját konkrét jelentkezés után adjuk meg. Az egyéni kezelésekre be kell jelentkezni.

A fogyókúrás programra kérem jelentkezzen be az info(kukac)callanetics.hu e-mail címen. 

Várjuk szeretettel, türelemmel és szakértelemmel!

Kirko Prevenciós és Gyógyintézet www.kirko.hu

Prof. Dr. Kovács József pszichológus Tel: 06-30-55-34-328

Fitality Életmód Club: www.callanetics.hu Ditrói Mária sportedző

Tel: 06-20-92-56-510

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu sixpayment