Új jelszó kérése
 

Bemutatkozás

Ditrói MáriaSzeretettel köszöntöm!

Ditrói Mária vagyok, a Combi Callanetics Kft. többségi tulajdonosa.

1995 tavaszán Magyarországról elsőként léptem a Callanetics® Franchise rendszerbe, és az országban elsőként lettem Diplomás Callanetics® Oktató, majd 1995 nyarán elnyertem a Senior Certified Callanetics® Teacher címet. Az óta foglalkozom Callanetics® órák tartásával, oktatóképzéssel és különböző tornaprogramok összeállításával, és azok kiadásával, forgalmazásával.

A Combi Callanetics Kft. 2000 decemberében alakult, fenti tevékenységek összefogására.Magamról: általános iskolás koromban versenyszerűen tornáztam, iskolai keretek között népi táncoltam, művészi tornára jártam. Szüleim jógáztak, amiből akkor a "testgyakorlatok" ragadtak meg. 

1994. elején megvásároltam a Callanetics® "kék" könyvét, melynek többször nekifutottam. Egy-két hónapi gyakorlás után akkora változást tapasztaltam magamban, és magamon, hogy úgy döntöttem, ezt a sok pozitív hatást meg kell osztanom mindenkivel!

1995. januárjában felvettem a kapcsolatot a licenc tulajdonossal, majd a rendszerbe lépés és a tanfolyam elvégzése után 1995. júniusában óriási érdeklődés közepette Győrben megnyitottam Magyarország első Callanetics® Tornastúdióját.

2004-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Továbbképző Intézetén Testépítés-Fitness Sportedzői végzettséget szereztem, majd Fit-Ball és Has-Party oktató tanfolyamra jártam.

Tovább kerestem a fejlődés lehetőségét és beiratkoztam 2005. szeptemberében a Jógaoktatói Alaptanfolyamra. Közben elvégeztem a Kismama Jógaoktatói tanfolyamot, majd 2007. februárjában Wellness Jóga Instruktori képesítést szereztem. Úgy érzem, a folyamatos fejlődésre szükség van ahhoz, hogy színvonalas órákat tarthassak, és mindig egy kis újat tudjak mutatni vendégeimnek.

Ezen termékeny időszak alatt 2000-2007. között állítottam össze, illetve jelentettem meg 13 tornaprogramot, majd a tapasztalatokat összegezve "Miért épp a Callanetics? - Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?" című könyvemet.

Callan Pinckney nyomán, és a Belgiumban tartandó Callanetics® Oktatóképző tanfolyamon tanultak alapján mutatom be a Callanetics® Alapprogramot, a Speciális változatokat, és a Super Callanetics® gyakorlat sort.

A további 10 tornaprogramot tanulmányaim és tapasztalataim alapján állítottam össze, melynek gyűjtő névként a Fitality® nevet adtam!

DVD-im a Webshopunkban megvásdárolhatók, illetve letölthetők!

"Irodai torna" címen az ülő munkát végzőknek, és a felfrissülést vágyóknak Webshopunkban ingyenes letöltési lehetőséget nyújtok a szellemi, fizikai "kábultság" megelőzésére, és a fáradtság leküzdésére!

1952 márciusában születtem, 67 évesen boldog nagymama vagyok.

Életmódomnak és pozitív gondolkodásomnak köszönhetően elmondhatom, egészséges vagyok, jó kondícióban érzem magam mentálisan és fizikailag egyaránt.

Ezért mindenkinek csak javasolni tudom, sohasem késő életmódot váltani! A rendszeres mozgás, a helyes táplálkozás, a megfelelő pihenés, kikapcsolódás hamarosan meghozza a várt hatást. Erősebbnek, fittebbnek, ruganyosabbnak fogja érezni magát, és megőrizheti fiatalságát.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu