Tábor

Callanetics tábor

2012.06.01 20:29
Tanfolyamok/Előadások/Tábor > Callanetics tábor
Hotel Kakadu1

Helyszín: gyönyörű mediterrán belső medencével és egzotikus kerttel, finom ételekkel és sok szolgáltatással.

Cím: Hotel Kakadu 8360 Keszthely, Pázmány P. u. 14. www.kakaduhotel.hu

 

 

 

 

Hotel Kakadu2Díjak:


     • Szálloda bruttó 35.325 Ft/fő, mely tartalmazza a szállást, a félpanziós ellátást, a wellness részleg korlátlan használatát, IFA és parkoló díját.

 

     • Az előadások, foglalkozások díja 15.000 Ft + Áfa.
     • Előadások, foglalkozások díja Callanetics oktatók részére 40.000 Ft + Áfa.
     • Amennyiben párja nem vesz részt a foglalkozásokon, akkor természetesen csak a szállás és ellátás díját kell megfizetnie.
     • Gyerekeknek kedvezmény: szülőkkel 3 éves korig grátisz, 3-12 éves korig 50 % kedvezmény.
     • Ha csak egy-egy foglalkozáson szeretne részt venni, arra is van lehetősége. Callanetics foglalkozások díja 1.500 Ft/alkalom, a pszichológiai előadások díja: 2.000 Ft/alkalom.  Ebben az esetben is kérem a bejelentkezést, a foglalkozás pontos idejét megjelölve.

 

     • Előleg:15.000 Ft/fő + 27 % Áfa, melynek befizetési határideje június 15.

 

Gyakorlat1Gyakorlat2A táborban lehetősége lesz gyakorolni velem kedvenc sportját, és megtanulni, csiszolgatni az ezzel kapcsolatos „fogásokat”, illetve az Ön számára fontos új gyakorlatokat, módszereket. Lehetősége lesz kedvezményesen vásárolni dvd-imből és a "Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?" című könyvemből. A könyv dvd mellékletet is tartalmaz, mely tornaprogramot a helyszinen is gyakorolni fogjuk.

 

 

 

 

Előadást hallhat a párkapcsolati problémákról, és azok áthidalási lehetőségeiről. Megismerkedhet olyan fogalmakkal melyek segítik Önt a rizikómentesebb életmód elsajátításában, valamint megtudhatja, hogy Ön és családja melyik embertípusba tartozik és ez mit jelent az Ön és családja számára? Ha még nincs családja, akkor a tábor után tudatosan választhatja ki, keresheti meg az Önnek leginkább megfelelő "ideális párt"!

 

BalatonA tábor kitűnő lehetőséget nyújt családjával való pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra és az aktív pihenésre egyaránt.  Amig Ön tornázik, vagy előadást hallgat, párja és gyermeke(i) igénybe vehetik a szálloda teljes wellness részlegét, vagy fürödhetnek a Balatonban, vagy megtekinthetik a város nevezetességeit, melyhez a szálloda kedvezményes belépőket biztosít. Kérem, tekintse meg honlapukat: www.kakaduhotel.hu

 

Keszthely Kastély

 

 

 

A tábor részletes programja ide kattintva letölthető.

 

A jelentkezési lapot ide kattintva letöltheti.

 

Várjuk szeretettel!

 

Ditrói Mária  Certifield Callanetics Senior Teacher, Sportedző, Jóga-Kismama Jóga oktató

Prof. Dr. Kovács József Klinikai Szakpszichológus, a Pszichológiai Tudományok Doktora, a Parapszichológia Professzora, Transzperszonális Pszichológus

Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu sixpayment