Ajándék DVD melléklet!Képekkel gazdagon illusztrált kemény borítós, fűzött kézikönyv, mely változatlan kiadása a „Miért épp’ a Callanetics?” című könyvemnek, melyhez most DVD mellékletként egy 75 perces tornaprogram is került.

42 évesen, 1994-ben ismerkedtem meg a Callanetics tornával, és annyira megszerettem, hogy felvettem a kapcsolatot a Franchise illetékes vezetőivel.

1995. áprilisában Callanetics Franchise Tulajdonos, majd májusban Callanetics® Oktató, és még abban az évben Certifield Callanetics® Senior Teacher lettem. 

A könyvben rengeteg pozitív tapasztalat olvasható, valamint sok szakmai tanácsot, egyéb módszereket, segítséget ajánlok a gyakorlatok pontos kivitelezése, ha kell könnyítése céljából.

A könyv címe az egyik fejezet címe, ahol megírom, hogy hogyan tudtam megőrizni alakomat 60 éves koromra?

Nem titok, hogy közel a 70. évemhez még mindig tartok foglalkozásokat. Természetesen különböző változatokkal bővítem, színesítem, megőrizve a Callanetics eredeti célját: az alakformálást, a jó közérzet megteremtését, a tudatosság kialakítását, a statikus mozgás megtartását

Tudásomat, tapasztalatomat átadva képezek DITROI Combi Callanetics® Oktatókat.

Szerencsésnek tartom magamat, hogy a munkám egyben a hobbim is! Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy olyan munkát, anyagi lehetőséget keressen, találjon magának, amit mindig tiszta szívvel, lélekkel, szeretettel tud végezni.

Kérem, tartsák szem előtt a mozgás fontosságát egészségük megőrzése érdekében!

Szeretettel:

Ditrói Mária DCCallanetics® Tanár, Sportedző, Jóga Oktató

 

 

 

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2016.02.11 10:54
 - Varsányi Imréné
Varsányi Imréné
2016.02.11 10:54
Köszönöm szépen a napokban megkapott könyvet, annyira örültem a beleírt dedikálásnak...így olyan személyes ajándékká is vált. Örömmel forgatom.A hozzá kapott Fitality Plusz Dvd is szuper.Köszönöm szépen! :-)
Webáruház készítés
olcsobbat.hu argep.hu sixpayment