+36 20 925 6510 ditroi.maria@callanetics.hu

Üdvözlöm Honlapomon!

Köszönöm, hogy figyelmet szentel rám!

Ditrói Mária vagyok! Mindig szívesen tornáztam, a mozgás a lételemem volt! Már gyerekként is éreztem pozitív hatását!  Teljesen kikapcsolt, felfrissített, lelkesített! És ez a szeretet még a mai napig is tart 71 évesen!

Közel 30 éve segítek a hozzám fordulóknak, akiket mindig arra biztatok, hogy azért érdemes rendszeresen mozogni, sportolni, hogy „nagymama” korára még legyen kedve, ereje unokáival foglalkozni, kirándulni, közösségbe járni, keresztrejtvényt fejteni. Természetesen mindenki válasszon olyan sportot, ami neki tetszik, amit szívesen végez.

Örülök, hogy nekem megadta a sors, hogy azzal foglalkozhattam, foglalkozom még ma is, amit szeretek, és ami a szívem vágya volt mindig.

R

Sportszakmai végzettségeim, továbbképzések:

  • Callanetics Franchise Corporation: Certified Callanetics® Teacher, Senior Certified Callanetics® Teacher
  • TF: Testépítés-Fitness Sportedző 
  • IWI-Padma: Jóga Oktató, Kismama Jóga Oktató
  • Bene Máté: A gerinc fitneszterápiája, MOZGÁSNEUROLÓGIA tanfolyam

1995 tavaszán Magyarországról elsőként léptem a Callanetics® Franchise rendszerbe, és az országban elsőként lettem Diplomás Callanetics® Oktató.

1995 nyarán  Super Callanetics® továbbképzésén vettem részt, majd 1995. decemberében elnyertem a Senior Certified Callanetics® Teacher címet – Callan Pinckney – a Callanetics® torna eredeti szerzőjének  aláírásával.

1995. júniusa óta foglalkozom e fantasztikus torna tartásával, oktatóképzéssel, különböző tornaprogramok összeállításával, azok kiadásával, forgalmazásával.

2000-2007 között állítottam össze, illetve jelentettem meg a 18 tornaprogramot. Az első két filmemet Belgiumban tartandó Callanetics® Oktatóképző tanfolyamon tanultak alapján mutatom be.

A továbbiakat tanulmányaim és tapasztalataim alapján állítottam össze, melynek gyűjtő névként Fitality® nevet adtam!

A tapasztalatokat összegezve írtam meg „Hogyan őriztem meg alakomat 60 éves koromra?” című könyvemet.

„Irodai torna” címen az ülő munkát végzőknek, és a felfrissülést vágyóknak honlapomon ingyenes letöltési lehetőséget nyújtok a szellemi, fizikai „kábultság” megelőzésére, és a fáradtság leküzdésére!


Torna típusok

DITROI Combi Callanetics®

Alakformáló, testtartást javító, statikus, mélyizom torna minden korosztálynak. Az erőteljes alakformáláson kívül, aktiválja a vérkeringést, jó közérzetet biztosít, gyakorlásával a meglévő fájdalmakat csökkentheti, önfegyelemre nevel.

Fitality®

A fiatalító torna! Célja továbbra is az alakformálás, a kondicionálás a testtartás javítása, a hajlékonyság visszaszerzése: összességében a jó közérzet, a belső harmónia megteremtése és fenntartása, a fiatalság megőrzése testben, lélekben egyaránt.

Yoga

A YOGA  egy több ezer éves filozófiai rendszer, mely segítséget nyújt önmagunk, és a világ megismeréséhez. Egy olyan – tapasztalatokra épült és ma már a tudományt is felhasználó – életviteli módszer, melyben a test edzésén túl megteremtjük a lelki egyensúlyunkat, a belső harmóniánkat.

Kismama Jóga / Torna

A Kismama Jóga és a Ditroi Kismama torna célja, hogy megkönnyítse a várandósság idejét, megőrizze az édesanya és a baba egészségét, energiával töltse fel az édesanyát és a babát, felkészítse az édesanyát a tudatos szülésre, és megkönnyítse a szülés utáni regenerálódást.

%

Minőség

Év tapasztalat

Oktató

Tornaprogram

Ismerje meg oktatóinkat

Fedezze fel országszerte működő oktatóinkat, akik elkötelezettek az egészséges életmód és az optimális testi-lelki egyensúly elérésének segítése iránt. Tapasztalt szakembereink segítenek Önnek, hogy megfelelő módon fejlessze testét és elméjét, miközben élvezi a különböző óratípusokat, és a személyre szabott figyelmet.